top of page
Search
  • Writer's pictureSudervės Bendruomenė

Sulaukėme pagalbos prašymo - atsiliepėme ir padėjome!

Updated: Apr 2, 2019

Lygiai prieš mėnesį kreipiausi į bendruomenę dėl prašymo pagelbėti vienišai mamai I.B., atsidūrusiai nepavydėtinoje situacijoje dėl namo šildymo avarinės būklės. Sutrupėjusi krosnis tapo netinkama naudotis ir artėjant šaltajam sezonui trijų vaikų mama, prižiūrinti dar ir neįgaliąją mamą, visiškai nusiminusi ieškojo nors kokios išeities...

Ingrida nė įsivaizduoti negalėjo, jog po mėnesio jos name atsiras ne tik kieto kuro katilas, radiatoriai ir šiluma, bet ir boileris, kad šeima turėtų dar ir karštą vandenį!

Visa tai - JŪSŲ dėka.

Pinigų paaukojo 22 bendruomenės nariai ir dvi įmonės. Viso buvo surinkta 3510EUR. 

2582EUR išleidome įrangai bei medžiagoms (katilas, radiatoriai, dūmtraukis ir kt.), meistrui pagal verslo liudijimą sumokėta 800EUR. Likusius 130EUR pervedėme Ingridai, kurie bus panaudoti įdėklui į kaminą.

Labai simboliška, kad Vargšų dienos išvakarėse (ją švenčiame ateinantį sekmadienį), kai Popiežius Pranciškus kviečia šią dieną paminėti konkrečiais darbais ir pagalba stokojantiems, mūsų bendruomenė tikrąja ir perkeltine to žodžio prasme įžiebė ugnį ir sušildė vienos šeimos gyvenimą bei sustiprino juos viltimi. 




25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page